Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 augusti 2019 | 10:00

Första bilden från inspelningarna av nya "The Boys"-säsongen

Väntan på den andra säsongen av "The Boys" är fortfarande lång, men redan nu får vi ta del av en första bild från inspelningarna av den.
Den första säsongen av Amazon Primes blodiga superhjältesatir i "The Boys" har blivit en av streamingtjänstens mest lyckade originalserier. Vi rapporterade häromdagen att serien bara drygt två veckor efter premiären redan blivit en av deras mest sedda någonsin.
 
Handlingen i "The Boys" låter oss utforska en värld i vilken ett gäng superhjältar hanteras av ett företag, som tjänar otaliga miljarder dollar varje år på att sälja leksaker, göra filmer och hyra ut sina hjältar till olika städer för att bekämpa olika former av brottslighet. De mest kända och inkomstbringande hjältarna besitter enorma superkrafter samtidigt som de har dyra advokater och PR-människor som kan städa upp om de råkar ta ut svängarna lite för mycket - vilket flera av dem såklart också gör. 
 
Det verkar som att Amazon Prime hade framgångarna på känn redan innan premiären av "The Boys", eftersom de lade en beställning på en andra säsong innan någon ens hade fått se den första. Bara drygt två veckor efter premiären delar seriens skapare, Eric Kripke, nu med sig av en första blodig bild från inspelningarna av den nya säsongen.
 
 
Inspelningarna av den andra säsongen planeras vara färdiga i slutet av hösten, men alla specialeffekter som ska läggas till i efterarbetet gör att vi troligtvis kommer att få vänta till nästa sommar på att få ta del av fortsättningen.
 

Läs också: De 25 bästa tv-serierna på Amazon Prime 2019

 
Vad tyckte du om den första säsongen av "The Boys" - kommer du ge den andra en chans? Kommentera gärna nedan!
| 11 augusti 2019 10:00 |