Film

Skribent

MovieZine

15 januari 2019 | 21:00

Välkommen på förhandsvisning: "Röjar-Ralf kraschar internet"

Vinterns storfilm från Disney är här! Se "Röjar-Ralf kraschar internet" med andra MovieZine-läsare i Stockholm den 23 januari.
MovieZine har nöjet att bjuda in dig och en vän till en förhandsvisning av animerade "Röjar-Ralf kraschar internet". Visningen görs i samarbete med spelprofilen Paula "Fenjima" Manrique och Walt Disney Pictures.

I detta nya äventyr lämnar bråkstaken Ralf och hans kompis Vanilja sin trygga spelhall och beger sig in i den outforskade, vidsträckta och spännande internetvärlden, som kanske eller kanske inte kommer överleva Ralfs röjande.

John C. Reilly, Sarah Silverman och Gal Gadot gör några av rösterna, och vi visar såklart originalversionen med engelskt tal och svensk text. Filmen visas i 2D.
 

Boka dina biljetter nedan

 
"Röjar-Ralf kraschar internet" förhandsvisas på Biograf Skandia i Stockholm, onsdagen 23 januari klockan 18. Anmäl dig via formuläret nedan för att boka 2 biljetter. Det är gratis, och först till kvarn gäller!
 
Obs: När du har anmält dig kommer du att få ett bekräftelsemail. Detta mail gäller som biljett för 2 personer, ta med och visa upp i entrén till biografen.
 
Fill out my online form.
 

"Röjar-Ralf kraschar internet" får ordinarie biopremiär över hela landet den 1 februari.

 
| 15 januari 2019 21:00 |