Film

Skribent

Robin Hakanen Martio

28 februari 2019 | 18:05

Gavin O'Connor regisserar actionfilmen "Fast"

"The Accountant"-regissören gör hårdkokt action med manus av Taylor Sheridan.
Som manusförfattare till "Fast" hade Sheridan hoppats på att också regissera filmen, men det blev inte så. Istället klev den mer erfarne O'Connor in regirollen, rapporterar Slashfilm.

I "Fast" får vi följa ett gäng råbarkade special-ops som får i uppdrag att ta kål på knarklangare som befinner sig under beskydd av CIA. Det kanske kan låter lite klyschigt, men efter manustitlar som "Sicario" och "Hell or High Water" under bältet bör man förvänta sig mycket av Sheridan.

O'Connor går dock inte heller av för hackor. Senast regisserade han Ben Affleck i action-thrillern "The Accountant" (2016) och blev också stort uppmärksammad för bland annat "Warrior"(2011) med Tom Hardy, Joel Edgerton och Nick Nolte (som förövrigt fick en Oscars-nominering för sin insats).

Han har också tagit på sig uppdraget att regissera en ny version av den gamla TV-serien "The Green Hornet", denna gången en betydligt mer actionfylld produktion än vad vi såg i Seth Rogens film från 2011.

"Fast" har ännu inte fått ett premiärdatum eller några tillsatta roller, även fast Chris Pratt tidigare har uttryckt intresse för produktionen. Håll ögonen öppna framöver för fler uppdateringar.
| 28 februari 2019 18:05 |