Serie

Skribent

MovieZine

10 november 2017 | 15:45

Följ Manchester City i ny dokumentärserie på Amazon Prime Video under 2018

Amazon Prime Video och Manchester City presenterar idag en ny exklusiv serie. Tittarna får under ett flertal avsnitt följa de fyrfaldiga ligamästarna Manchester City under säsongen 2017/2018.
Originalserien från Amazon ger en unik inblick i den historiska klubben, låter fansen lära känna lagets legendariska tränare, Pep Guardiola och följa spelarna på den absoluta toppnivån i världsfotbollen.

- Vår nya originalserie ger medlemmar på Prime Video en extraordinär inblick i Manchester City - de engelska ligaledarna och ett av världens mest spännande och respekterade lag. Att följa tränarna och spelarna på nära håll är fascinerande och vi är väldigt glada över att få jobba tillsammans med Manchester City och kunna erbjuda våra medlemmar en riktigt engagerande sportupplevelse, säger Heather Schuster, Head of Unscripted på Amazon Originals, i ett pressmeddelande.

Serien, som släpps under 2018, tar med tittarna på en resa bakom kulisserna genom hela säsongen 2017/2018, från träningsanläggningen i världsklass på The City Football Academy, till intervjuer med tränaren och spännande möten.
| 10 november 2017 15:45 |