Film

Skribent

Mats Karlsson

17 januari 2018 | 00:30

"Flashpoint"-regissörer äntligen hittade

John Francis Daley och Jonathan Goldstein ("Ett päron till farsa: Nästa generation") är i förhandlingar om att inta registolarna.
Den kommande filmen om Flash med Ezra Miller i huvudrollen har varit på regissörsjakt en längre tid, men det har varit svårt att få någon att nappa. Men nu rapporterar Variety att duon John Francis Daley och Jonathan Goldstein är i förhandlingar om att regissera "Flashpoint".
 
Det som sticker ut mest med Daley och Goldstein är att de har gjort många komedier ("Ett päron till farsa: Nästa generation" och kommande "Game Night") och det får Variety att ponera att studion siktar på en lättsammare ton med filmen. Men det ska påpekas att de har även erfarenhet av superhjältar, de skrev nämligen manuset till Marvels och Sonys "Spider-Man: Homecoming".
 
 
Ända sedan Rick Famuyiwa lämnade "Flashpoint" hösten 2016 har man haft flera potentiella regissörskandidater, en del har till och med varit tunga namn. Eller vad sägs om regissörer som Matthew Vaughn, Sam Raimi, Robert Zemeckis och Ben Affleck.
 
Det återstår att se om Daley och Goldstein kan komma bättre överens med Warner Bros och DC Comics, än vad Famuyiwa lyckades med, som valde att lämna projektet på grund av klassikern "kreativa meningsskiljaktigheter.".
 
Vad säger ni om studions val av regissörer?
| 17 januari 2018 00:30 |