Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

1 juni 2018 | 23:05

Fjärde säsongen av "Better Call Saul" får en sommarpremiär

Blir det i denna säsongen som Jimmy McGill slutligen "breakar bad" och omfamnar sin Saul Goodman-persona en gång för alla?
Första avsnittet ur "Better Call Sauls" fjärde säsong dimper ned i USA den 6 augusti, vilket borde betyda (baserat på de tidigare säsongerna) att vi här i Sverige kan ta del av avsnittet dagen efter på Netflix.
 
För egen del har jag verkligen gillat de tidigare säsongerna av "Better Call Saul". En serie som tack vare att det är en spinoff till en av världens bästa tv-serier genom tiderna ("Breaking Bad"), verkar ha fått väldigt fria tyglar från AMC att skapa något alldeles speciellt - där handlingen inte behöver stressas fram.
 
 
Det ska bli väldigt intressant att se hur Chucks öde, i den tredje säsongens finalavsnitt, kommer att påverka Jimmy/Saul (Bob Odenkirk) i de kommande avsnitten. För att inte tala om hur peppad jag är på att få se mer av Mike och Gus!
 
Har du också längtat efter fortsättningen på "Better Call Saul" - vad hoppas du få se i den nya säsongen? Kommentera gärna nedan!
| 1 juni 2018 23:05 |