Film

Skribent

Alexander Kardelo

24 oktober 2023 | 09:30

Fira Halloween med Poirot: "Mord i Venedig" släpps digitalt redan nästa vecka

Kenneth Branaghs tredje film om mästerdetektiven Hercule Poirot får hemmapremiär 31 oktober.
En passande film att fira Halloween med, om du föredrar snygga mysrysare framför brutal skräck. "Mord i Venedig" kommer släppas på digitala tjänster redan om en vecka - bara 1,5 månad efter sin biopremiär.
 
Filmen är den tredje i Kenneth Branaghs serie om Hercule Poirot och följer efter "Mordet på Orientexpressen" (2017) och "Döden på Nilen" (2022). Den här gången bjuds mästerdetektiven in till ett Halloweenfirande och en andlig seans hos en änka i Venedig. Under natten begås ett mord och kåken är fylld av misstänkta... men kan det vara något övernaturligt som pågår?
 
 
I den stjärnspäckade rollistan syns bland andra Michelle Yeoh, Tina Fey, Jamie Dornan och Kelly Reilly. Branagh själv spelar Poirot och står för regin. Men biosuccén uteblev - filmen fick nöja sig med 112 miljoner dollar i intäkter, och gick sämst av de tre filmerna. 
 
Den 31 oktober släpps "Mord i Venedig" på digitala tjänster som SF Anytime i Sverige. Vi har ännu inget besked om när den finns att streama på Disney+, men det kan hända att det blir samma dag.
| 24 oktober 2023 09:30 |