SPONSRAT

Skribent

Annons

6 september 2017 | 18:00

16 filmer som går direkt till dvd och blu-ray i höst

Hösten är här och det är dags att kura ihop sig i soffan framför lite nya filmer. Många gömda juveler går förbi oss när de inte får biopremiär i Sverige, så nedan har vi listat höstens större filmer som går direkt till DVD och Blu-ray. (I samarbete med Ginza.)
Artikeln är reklam för Ginza.se och innehåller annonslänkar.
 
Här plockar vi DVD-släppen mellan september och november att se fram emot. Höstens utbud är väldigt blandat med skräck, drama, action och thrillers! Ta en titt och se om det finns någon film du har missat - du kan köpa alla filmerna på Ginza.se.
 
Large 2a02d92b2c702e3647c849dd9f5af952 s 01480
 
Security - 4 september
Action med Antonio Banderas och Ben Kingsley i huvudrollerna. Filmen handlar om en säkerhetsvakt som skyddar en 11-årigt vittne som jagas av ett kriminellt gäng.
 
Batman and Harley Quinn - 4 september
Senaste animerade filmen från DC med Kevin Conroy och Melissa Rauch som huvudrösterna. Batman och Nightwing är tvungna att slå sig samman med Jokerns flamma Harley Quinn för att stoppa ett globalt hot som orsakats av bland andra Poison Ivy.
 
 
Krigsdrama från Ang Lee. 19-årige Billy Lynn tas hem för en segerturné efter ett slag i Irak. Genom tillbakablickar visar filmen vad som verkligen hände med hans grupp och vi får se krigets riktiga sida till skillnad från USA:s uppfattning.
 
Raw - 11 september
Den omtalade skräckfilmen följer en ung vegetarian som genomgår en köttätande insparksritual på en veterinärskola. Något som sedan leder henne in på en oönskad smak för kött.
 
 
Escape Room - 18 september
Rysare om fenomenet som kallas Escape Room. Fyra ungdomar stängs in med en knivbeväpnad galning som sitter fast med en kedja vid väggen. Ju längre tiden går, desto mer sträcks kedjan ut. Vem vinner och vem försvinner?
 
Come and Find Me - 18 september
Thriller med Aaron Paul och Annabelle Wallis. När hans flickvän försvinner måste David spåra vart hon tagit vägen, men ganska snart inser han att hon inte är den som hon påstått sig vara.
 
 
In Dubious Battle - 25 september
I detta drama står James Franco för både regi och huvudroll. Filmen föjer en aktivist som blir indragen i arbetarrörelsen för lantarbetare i Kalifornien under 1930-talet. I andra roller ser vi Robert Duvall, Sam Shepard, Selena Gomez och Ed Harris.
 
Animerad film om kriget mot insekterna. Både Casper Van Dien och Dina Meyer kommer tillbaka för att ge rösterna till sina karaktärer från originalet, Johnny Rico och Dizzy Flores. Den här gången tränar Rico en grupp av nya rekryter på en satellitstation på Mars, där insekterna har bestämt sig för att rikta sin nästa attack.
 
 
First Kill - 2 oktober
Bruce Willis och Hayden Christensen gör huvudrollerna. En börsmäklare blir vittne till mordet på en ohederlig polis. Hans son Danny tas till fånga av den kriminella ligan och Will måste hjälpa dem att återfå en stor summa stulna pengar i utbyte mot sin sons liv.
 
Bleeder - 2 oktober
Ett drama inspirerat av tungviktsboxaren Chuck Wepners liv (som i sin tur lär ha inspirerat "Rocky"-filmerna). I rollerna ser vi Liev Schreiber, Ron Perlman, Naomi Watts och Elisabeth Moss.
 
Killing Hasselhoff - 2 oktober
I den här komedin spelar David Hasselhoff sig själv. Han råkar ut för en pank nattklubbsägare ("Baksmällan"-filmernas Ken Jeong), som kan tjäna snabba pengar om han lyckas döda The Hoff. Lättare sagt än gjort!
 
Large 3b488b480acd88f18a85b9886dc1b8ac mv5byzmzndg0mmitzgnlms00mdlilweyzjatmjqyy2vjodkznjvlxkeyxkfqcgdeqxvymzuwotu4mje . v1
 
Cult of Chucky - 30 oktober
Chucky är tillbaka för sjunde (!) gången i en direkt uppföljare till "Curse of Chucky" från 2013. Den onda mördardockan återvänder för att terrorisera nya offer, och ta itu med gamla fiender.
 
47 Meters Down - 30 oktober
Två systrar som reser i Mexiko blir fångade i en hajbur på botten av havet. Med mindre än en timmes syre kvar och stora vithajar som cirklar i närheten, måste de kämpa för att överleva.
 
 
All Nighter - 30 oktober
J.K. Simmons och Emile Hirsch spelar mot varandra i komedin om en pappa som försöker besöka sin dotter under en mellanlandning i LA. Dock upptäcker han att hon har försvunnit och tvingas samarbeta med hennes besvärliga ex-pojkvän för att hitta henne under ett galet dygn.
 
The Zookeeper's Wife - 6 november
"The Zookeeper's Wife" berättar berättelsen om djurskötarna på Warszawa Zoo, Antonina och Jan Zabinski, som hjälpt till att rädda hundratals människor och djur under den tyska invasionen. I huvudrollen ser vi Jessica Chastain. 
 
 
The Book of Henry - 20 november
Regissören Colin Trevorrow följde upp storfilmen "Jurassic World" med en mindre och personlig dramathriller. Naomi Watts spelar mamman som använder sin geniale sons anteckningar för att rädda en utsatt flicka. 
 

Du hittar många fler filmer både på DVD och Blu-ray på Ginza.se

| 6 september 2017 18:00 |