Film

Skribent

MovieZine

24 juni 2015 | 15:30

Filmen som Channing Tatum hatade

Dåligt manus. Mycket pengar. Inga problem!
En del skådespelare får för alltid dras med olyckliga rollval. För Channing Tatum blir "G.I. Joe: The Rise of Cobra" en evig skamfläck på CV:t. I en intervju med Howard Stern (via The Wrap) gör han klart vad han tycker om actionfilmen från 2009: 

- I fucking hate that movie.

Tatum var 25 när han slog igenom med en roll i dramat "Coach Carter". Därefter började han erbjudas allt större roller och allt fetare checkar.

- Jag blev knuffad in i filmen. De gav mig kontrakt på tre filmer, och det lät ju otroligt. Herregud, så mycket pengar, tänkte jag. Studion ringde, det handlade om G.I. Joe, och jag älskar ju G.I. Joe.

Sedan läste han manus till Stephen Sommers film. En liten varningsklocka ringde, men Tatum ignorerade den till slut.

- Manuset var inte bra... Jag ville inte göra något som var dåligt, och jag visste inte längre om jag ville bli en G.I. Joe. 

Men gjort är gjort, och Tatum såg till att bli dödad tidigt i uppföljaren "G.I. Joe: Retaliation". Någon tredje film har det inte blivit än.

Trots ett visst hat mot filmrollen säger han sig ändå vara "lycklig och tacksam" över att han fick den. Och karriären har knappast lidit sen dess. Närmast är Channing Tatum aktuell i "Magic Mike XXL", i superhjältefilmen "Gambit" och eventuellt också i en kommande "Ghostbusters"-film.

| 24 juni 2015 15:30 |