Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 maj 2018 | 11:15

"Fear the Walking Dead" har inte glömt bort sin hårdaste karaktär

Är Rubén Blades gamle hårding (Daniel) i "Fear the Walking Dead", tuffare än Chuck Norris? Spoilervarning!
Med tanke på Daniels resa hittills i "Fear the Walking Dead", finns det nämligen en hel del som tyder på att inget kan få hårdingen på fall. Trots det har vi inte hört något om honom alls under den fjärde säsongen. Inte kan han väl ha gått och dött utan att vi fått veta det?
 
En av seriens nya showrunners, Andrew Chambliss, berättade lyckligtvis för TVLine att Daniel givetvis fortfarande är vid liv någonstans.
 
- Det finns en väldigt god chans att han [Daniel] kommer att dyka upp i Walking Dead-universumet igen. Han är vid liv någonstans där ute. Detaljerna kring var är däremot något vi håller hemligt i nuläget.
 
 
Kan man kanske tolka Chambliss ord som att det är möjligt att Daniel kan dyka upp även i originalserien, "The Walking Dead"? Oavsett vilket fyllde han i med exempel på vad Daniel hittills har överlevt i "Fear the Walking Dead".
 
- Han klarade sig ur branden i vinkällaren, han har blivit skjuten i ansiktet [av Victor Strand] och stod ovanpå dammen när den sprängdes [av Nick]... han är definitivt en överlevare!
 
Då nämns inte faktumet att han redan innan zombieapokalypsen var en känd medlem i Sombra Negra, den extremt brutala dödspatrullen som backades av CIA under inbördeskriget i El Salvador. I serien var han också Ofelias, som spelades av svenska Mercedes Mason, pappa - innan hon blev en zombie i slutet av den tredje säsongen.
 
Tror du att vi får se Daniel återvända redan under den fjärde säsongen av "Fear the Walking Dead" - eller dyker han kanske upp som en ny hårding i säsong nio av "The Walking Dead"? Kommentera gärna nedan!
| 8 maj 2018 11:15 |