Film

Skribent

Alexander Kardelo

9 mars 2017 | 17:00

”Fast & Furious 8” ser ut att bli den galnaste hittills

Charlize Theron styr en armé av tusentals självkörande bilar i en explosiv ny trailer.
”Fast & Furious”-filmerna är inte direkt kända för att leva efter mottot ”less is more”. Vi har genom åren fått se allt större actionscener, farligare uppdrag och vildare stunts. Det är knappast dags att lätta på gasen nu. Vårens ”Fast & Furious 8” ser ut att bli den mest överdrivna hittills - på ett fullkomligt skönt "luta dig tillbaka och stäng av hjärnan"-sätt.

Kolla in nya trailern där bilar flyger, ubåtar jagar pansarvagnar, hårda grabbar slåss och Charlize Theron har lyckats lura självaste Vin Diesel till den onda sidan.


Det är sällan jag sitter och gapar av förundran framför en filmtrailer, men "Fast & Furious 8" har lyckats väcka tioåringen i mig till liv. Jag ser fram emot att bänka mig på bio med en stor popcorn, och bara njuta i två timmar av denna helt osannolika Bondrulle-på-steroider.

Handlingen lyder: Med Dom och Letty på smekmånad, Brian och Mia förtidspensionerade och det övriga gänget på fri fot har alla i gruppen skaffat något som liknar vanliga liv. Men när en mystisk kvinna (Charlize Theron) lockar in Dom på brottets bana, och dessutom får honom förråda de som står honom närmast, ställs de åter inför utmaningar som kommer att testa deras gränser till det yttersta.

Från Kubas stränder och New Yorks gator till det arktiska klimatet vid Barents hav reser vår elitstyrka i jakt på en anarkist som hotar skapa globalt kaos. Samtidigt måste de också få tillbaks mannen som en gång gjorde dem alla till en familj.

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

"Fast & Furious 8" får svensk biopremiär 12 april.
| 9 mars 2017 17:00 |