Film

Skribent

Mats Karlsson

12 januari 2014 | 15:30

Fassbender kan få en roll i "Star Wars": Episod VII"

Även Hugo Weaving och Adam Driver är påtänkta för roller i nästa del av rymdsagan.

Nu börjar det det surra riktigt ordentligt i galaxen. Hollywood Reporter har vaskat fram mycket intressant info om den kommande "Star Wars: Episod VII". Michael Fassbender, Hugo Weaving, Adam Driver och Jesse Plemons är påtänkta för roller. Dessutom avslöjar tidningen vilka karaktärer man tänker fokusera på.

Enligt THR var anledningen till Michael Arnts avhopp att Lawrence Kasdan, J.J. Abrams och Michael Arndt inte var överens om vilka karaktärer storyn skulle fokuseras på. Arndt ville att huvudkaraktärerna skulle vara Han Solos, prinsessan Leias och Luke Skywalkers avkommor och ha originalkaraktärerna i mindre roller. Abrams ville däremot istället fokusera på Luke, Han och Leia så att biopubliken skulle få kunna njuta av dem en sista gång, innan man säger farväl till karaktärerna. Nu när Arndt är borta kommer man ha Leia, Luke och Han som huvudkaraktärerna och deras avkommor blir sidokaraktärer.

De skådespelare som nu är aktuella för roller i filmen är Michael Fassbender, Hugo Weaving, Adam Driver och Jesse Plemons. Abrams träffade Fassbender i december för att diskutera om en roll i filmen. Regissören har även träffat Weaving om en roll som kommandör i Imperiet.

"Star Wars: Episod VII" spelas in under våren och får premiär 18 december 2015.

| 12 januari 2014 15:30 |