Comic-Con 2017

Skribent

Viktor Jerner

20 juli 2017 | 15:30

Färgsprakande spion-bonanza i nya trailern till "Kingsman: The Golden Circle"

Allas vår Eggsy kastas in i händelsernas centrum, Julianne Moore tuggar sceneri och Channing Tatum går in i fullt cowboy-läge i Matthew Vaughns uppföljare.
Matthew Vaughns oändligt underhållande "Kingsman: The Secret Service" (en adaption av Mark Millars serieroman) svepte många, inklusive undertecknad, av stolen när den kom. Under en period som präglades av allt deppigare spioner (exempelvis Daniel Craigs Bond och Matt Damons Bourne, som jag för övrigt också älskar) kom den som en frisk fläkt med sin lättsamhet och tillfredsställande lekfullhet med genren. 
 
Den 22:e september har uppföljaren "Kingsman: The Golden Circle" premiär på bio och i samband med årets upplaga av Comic-Con i San Diego, som pågår fram till och med söndag, släpptes en ny fullängdstrailer till filmen. Kolla in nedan:
 
 
De nya tillskotten i rollistan – exempelvis Julianne Moore, Halle Berry, Channing Tatum, Jeff Bridges och Pedro Pascal – ser ut att fungera grymt bra och jag gillar verkligen den kulturkrock som byggs upp mellan de "poshiga" britterna och cowboysen i amerikanska Statesman-gänget. Utöver det så tycks det likt föregångaren bli en visuell spionfest med glimten i ögat och mänger med överdriven action, vad mer kan man önska? 
 

Vidare läsning: Vi har sett 30 fartfyllda minuter ur "Kingsman: The Golden Circle"

| 20 juli 2017 15:30 |