Film

Skribent

Matilda Klinga

20 januari 2017 | 18:00

8 superfans som har tagit besattheten till en helt ny nivå

Det finns många filmnördar där ute som mer än gärna fyller sitt hus med souvernirer, och en del väljer också att ha sin favoritfilm som tema på sitt bröllop. Vi har kollat in åtta väldigt hängivna entusiaster.
En del är så stora fans att de väljer att ha ”Harry Potter” eller ”Star Wars” som tema på deras bröllop. Andra vill se ut som sina favoritkaraktärer så mycket som möjligt, genom att till exempel plastikoperera sig för att likna Stålmannen. Man kan också uttrycka sin passion genom att gå på ”Harry Potter”-yoga. Kanske blir träningen roligare då. 

Här följer 8 saker som fans har gjort för att de älskar en viss film eller karaktär. Det mesta är bara roligt, men operationer är nog att ta det lite för långt... 

1. Världens största "Harry Potter"-fan


I en video påstår han sig vara världens största ”Harry Potter”- fan med ett helt rum fyllt med prylar. Inte nog med det han har även flera tatueringar och säger att han har läst böckerna mer än 100 gånger. 


2. Vill se ut som Stålmannen


Herbert Chavez är ett stort fan av Stålmannen så han bestämde sig för att operera sig för att likna superhjälten. Han fixade bland annat sin haka, fyllde läpparna och opererade näsan. 



3. Huset fullt av "Star Wars"-prylar


Måste du flytta för att du inte får plats med alla dina ”Star Wars”-prylar, ja då är du ett super-fan! Jason Buxton från Storbritannien har 20 000 saker hemma, och även hans söner älskar ”Star Wars”. Se en del av hans samling i klippet nedan. 


4. Harry Potter som tema på bröllopet


Leah Rice är ett stort ”Harry Potter”-fan från England och planerade därför ett bröllop efter det temat, skriver Daily Mail. Hennes blivande man var inte lika förtjust i Harry Potter då han inte ens hade sett någon av filmerna. Sedan den första boken kom ut 1997 har hon drömt om ett ”Harry Potter” tema – bröllop. På bröllopsresan ville hon åka till The Wizarding World of Harry Potter i Orlando, Florida. Då satte brudgummen ned foten och de åkte till Mexiko istället. 


5. Frieri med hjälp av "Star Wars" och "Sagan om ringen"


Varför inte återskapa ikoniska scener från kända filmserier när man ska fria? Ian Coulson från Brighton fajtades med sin svärfar som var utklädd till Darth Vader. Vi fick även se honom återskapa ”Sagan om Ringen”. Allt detta får hans kärlek Lizzy se på en skärm innan han friar. 


6. Harry Potter-yoga


Vad sägs om att gå på ”Harry Potter”–yoga? Tidigare i år skrev MovieZine att det har hållits en yogaklass där man gör övningar så som ”Slytherinormen” eller ”Fluffy”. Alla fick även en trollstav att hålla i. I klippet nedan kan du se bilder från yogan. 


7. Slåss med ljussablar på dansgolvet


Det här brudparet måste vara riktiga ”Star Wars”-nördar, de slåss ju nämligen med ljussablar på dansgolvet! Se själva i videon nedan: 


8. Hon vill se ut som Jessica Rabbit


En kvinna som älskar kaniner bestämde sig för att bli så lik som möjligt sin idol; Jessica Rabbit. När Anette Edwards var 57 år spenderade hon år 2010 cirka 110 000kr på operationer. Vad tycker ni om resultatet?


| 20 januari 2017 18:00 |