Film

Skribent

Alexander Kardelo

12 april 2024 | 11:00

Fängelsefilm nästa för "La La Land"-regissören Damien Chazelle

Chazelle följer upp biofloppen "Babylon" med ny film hos Paramount.
Det gick inget vidare bra för hans senaste film, den spektakulära Hollywood-skildringen "Babylon" som typ ingen såg på bio.
 
Lyckligtvis har Hollywood fortfarande förtroende för Damien Chazelle. Han är redan igång med sitt nästa projekt - en fängelsefilm, enligt Deadline. Alla andra detaljer ligger bakom lås och bom tills vidare.
 
Projektet förväntas locka en del stora stjärnor, som vanligt när Chazelle är i farten. Han har tidigare gjort hyllade "Whiplash", flerfaldigt Oscarsbelönade musikalen "La La Land" och rymdfilmen "First Man" med Ryan Gosling.
 
Paramount planerar att släppa filmen på bio redan 2025. Vi lär få höra mer om fångarna/skådespelarna inom kort.
 
 
Efter att floppen med "Babylon" var ett faktum fick undertecknad en lång intervju med Chazelle om hur han ser på filmbranschen och dess framtid:
 
- Vad man lär sig av Hollywoods historia är att det alltid kommer upp- och nedgångar. Allt går i cykler. Så fortsätter det. Jag antar att jag är troende, jag tror på industrin och på konstformen. Hollywoods historia är en konstant evolution. Det har aldrig stått still särskilt länge. Vilket kanske är bra?
| 12 april 2024 11:00 |