Spel

Skribent

Thomas Linnaeus

25 juni 2022 | 06:00

Sommarens skönaste spel "Fall Guys" har blivit gratis

Mediatonics spel där man tävlar i olika hinderbanor har blivit gratis att spela på Playstation, Xbox, PC och Nintendo Switch.
Häromdagen blev “Fall Guys” gratis att spela och släpptes till alla aktuella konsoler. I spelet spelar man som olika figurer som tävla på olika banor. På dessa tävlar man mot upp till 60 spelar i battle royal-liknande miljöer, där spelarna en efter en förlorar beroende på vilka som klarar av banornas övningar först. När bara en spelare står kvar, vinner denna en gyllene krona som man kan köpa olika saker för. Man skulle kunna kalla det en barnvänlig blandning mellan "Fortnite" och "Mario Party".
 
 
Tidigare har “Fall Guys” bara funnits till PC och Playstation 4 och två år efter release är det dags för att resterande konsoler får spelet också. Mediatonic har även lagt till att du kan spela spelet tillsammans med dina vänner genom cross-play - vilket möjliggör att konsoler av olika fabrikat kan spela “Fall Guys” tillsammans.
 
Med nylanseringen av spelet kommer dessutom nya banor med hoppslott, volleyboll, och en variant av spelläget “Hexagone” - där golvet i form av sexkantiga plattor försvinner samtidigt som banan snurrar.
 
Spela “Fall Guys” gratis på Playstation, Xbox, PC och Nintendo Switch.
| 25 juni 2022 06:00 |