Film

Skribent

Hannes Kinnunen

11 december 2011 | 23:01

Ett år kvar till "The Hobbit"

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" berättar Martin Freemans fru om ritualen hon fick genomföra och så har det dykt upp spionbilder på skådespelarna.

Ett år kvar till "The Hobbit"

Det känns som att vi väntat på Peter Jacksons föregångare till "Sagan om Ringen" i evigheter, och det har vi ju faktiskt. Tio långa år har snart passerat sedan den första filmen i trilogin hade premiär och nu är det bara ett år kvar tills "The Hobbit" ska gå upp på biograferna. Eller på onsdag närmare bestämt. Den 14:e december 2012 kommer vi att äntligen få se filmen i sin helhet och få njuta av det vi så länge väntat på. Det är här peppen startar medan vi börjar nedräkningen till nästa års stora filmevent!

"De är som en enda stor familj där nere"

Skådespelaren Amanda Abbington som är Bilbo-aktuella Martin Freemans fru har berättat att de åkt ner till Nya Zeeland för att titta på när Martin spelar in "The Hobbit".

- Det är som helig mark där nere. Innan de skulle börja filma var vi tvungna att göra en "powhiri" som var en sorts ritual för att ursprungsbefolkningen Maorierna skulle acceptera oss in i familjen, säger Abbington.

Spionbilder på skådespelarna

En bunt spionbilder har dykt upp på nätet där vi ser några av skådespelarna utan sina kostymer. Känner du igen dem?

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 11 december 2011 23:01 |