Spel

Skribent

Anders Eklöf

13 april 2024 | 20:00

Epic Games ger bort "djävulskt svårt" actionspel helt gratis

"Ghostrunner" är gratis att hämta och ladda ner på PC fram till den 18 april.
På Epic Games Store kan du just nu hämta den dolda pärlan "Ghostrunner" från 2020 helt kostnadsfritt fram till den 18 april, så länge du har ett gratis konto på deras spelplattform.
 
Spelet av One More Level och Slipgate Ironworks beskrivs som ett actionpackat plattformsspel där det gäller att ta sig igenom banor med akrobatik och överleva strider där en träff både dödar dig och dina fiender.
 
 
Det cyberpunkdoftande actionspelet hyllas bland annat för sin blixtsnabba spelmekanik och häftiga estetik. Spelet har ett samlat betyg på 81 av 100 på sajten Metacritic, där en kritiker kallar det för ett "djävulskt svårt actionspel" som "testar gränserna för din adrenalintolerans".
 
"Ghostrunner" har även fått en uppföljare från förra året, så skulle det här vara något för dig har du ett spel till att se fram emot.
 
"Ghostrunner" är alltså gratis att ladda ner med ett konto på Epic Games Store, som du får behålla för all framtid. Du har till den 18 april på dig att skaffa spelet kostnadsfritt, då det ersätts av andra spel.
 
Har du spelat "Ghostrunner" eller blir du sugen?
| 13 april 2024 20:00 |