Serie

Skribent

MovieZine

27 september 2023 | 14:00

En ny serie för UFO-fantaster har landat på Netflix

Har utomjordingarna hittat oss? Steven Spielbergs bolag Amelin Entertainment står bakom den fascinerande dokumentärserien "Encounters".
Här är något nytt för alla UFO-nördar. En rykande färsk dokumentärserie har just släppts på Netflix, och beskrivs av streamingtjänsten som "en kosmisk detektivhistoria om utomjordiskt liv på Jorden". Spännande!
 
"Encounters - Jakten på nya UFO-bevis" är en serie i fyra delar som utforskar fyra specifika händelser, och låter oss ta del av äkta berättelser och vittnesmål från människor som säger sig ha kommit i kontakt med besökare från yttre rymden.
 
År 2008 såg invånarna i Stephenville i Texas ett oförklarligt genomen i skyn. Hundratals rapporterade in om att de hade sett ett UFO. Vad hände egentligen?
 
 
År 1977, samtidigt som "Närkontakt av tredje graden" gick på bio, bevittnade 450 personer i en kuststad i Wales något som liknade ett cigarrformat rymdskepp. Men vad är sant, och vad kan det finnas för andra förklaringar? Här intervjuas en lång rad experter och forskare för att försöka skina nytt ljus på den eviga frågan: Är vi ensamma i universum?
 
Steven Spielbergs bolag Amblin Entertainment står bakom den nya Netflix-serien "Encounters", som släpps idag. Kommer du titta?
 
| 27 september 2023 14:00 |