Film

Skribent

Alexander Kardelo

12 juli 2020 | 09:02

En uppföljare till "The Old Guard" planeras redan

Snart kan även "Atomic Blonde 2" hamna på Netflix, enligt Charlize Theron.
I Netflix-aktuella fantasyfilmen "The Old Guard" får Charlize Theron än en gång visa upp sina actionskills. Och mer ska det bli, med lite tur väntar uppföljare både till den och "Atomic Blonde" från 2017.

Theron berättar i en ny intervju att Netflix filmchef är taggad på "Atomic Blonde 2":

- Vi tog ”Atomic Blonde 2” till dem och Scott Stuber var verkligen intresserad. Vi pratade länge om filmen, och vi är i processen att skriva den just nu. Vad gäller riktningen, det är ju en karaktär som inte avslöjade mycket om sig själv. Så jag känner att det finns gott om potential. Ribban ligger högt, men vi ser fram emot det.
 
 
Skådespelerskan nämner också att man har diskuterat "The Old Guard 2" som en möjlighet. Regissören Gina Prince-Bythewood har mer information om uppföljaren, som bland annat är tänkt att spinna vidare på filmens överraskande slutscener:

- Den kommer att bygga på den grafiska romanen. Quynh har återuppstått, och det kommer skapa vissa problem, såklart. Men det finns också en mycket jordnära historia som tar upp verkliga problem inom den här världen. Återigen kommer det in skurkar som inte är odödliga, vilket skapar en häftig balans, säger regissören till GamesRadar.
 
Vill ni se en uppföljare till "The Old Guard"? Kommentera nedan.
| 12 juli 2020 09:02 |