Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

19 december 2017 | 06:15

En revival av hyllade "The Office" planeras hos NBC till nästa höst

De får däremot klara sig utan Steve Carells Michael Scott, som inte kommer att vara en del av den eventuella tionde säsongen.
Det verkar som om vi kommer att få en tionde säsong av "The Office" hos NBC, enligt uppgifter till TV Line under natten.
 
Efter framgångarna med den nu Golden Globe-nominerade revivalen av "Will & Grace", ska NBC ha blivit sugna på att återvända till Dunder Mifflin-kontoret med en blandning av nya och gamla karaktärer.
 
 
Steve Carell som var kontorets chef under de första sju, av de totalt nio, säsongerna ska däremot inte vara en del av revivalen. Med tanke på hans nuvarande karriär så känns det inte särskilt förvånande dock. Frågan är om John Krasinski kommer att kunna ansluta till gänget, med tanke på att han nu spelar huvudrollen Jack Ryan i Amazons påkostade nya tv-serie "Jack Ryan".
 
Den tionde säsongen av "The Office" planeras för en premiär under 2018/2019-säsongen, med andra ord med start redan nu till hösten för att sedan avslutas under våren 2019.
 
Kommer du att ge den tionde säsongen en chans om "The Office" återvänder till tv-rutan under 2018? Kommentera gärna nedan!
| 19 december 2017 06:15 |