exklusivt

Skribent

MovieZine

6 december 2023 | 16:30

”En episk historia” väntar när Disney-favoriten ”Frost” återvänder med två nya filmer

MovieZine har en exklusiv uppdatering från regissören Jennifer Lee.
Väderrapporten är tydlig: mer ”Frost” är på väg!
 
De två ”Frost”-filmerna har blivit enorma kassasuccéer, och Disney har inga planer på att ”Let it go”. Nyligen blev det klart att två nya filmer om Arendals prinsessor Anna och Elsa är på väg. MovieZine har fått en exklusiv uppdatering från regissören Jennifer Lee, som lovar alla fans något alldeles extra:
 
- Vi har ett fantastiskt kreativt team som jobbar på "Frost"-filmerna. Det enda jag kan säga är... Jag kan inte avslöja något, men nu har Bob (Iger, Disneys VD) redan berättat det för världen. Vi har en historia som känns väldigt spännande. Historien är så stor och episk och kul, att vi tyckte den var värdig två filmer.
 
 
- Vi är i ett tidigt utvecklingsstadium ännu. Jag har spenderat en del tid med teamet, och jag är så imponerad av vad de har på gång, tillägger Jennifer Lee.
 
Jennifer Lee regisserade ”Frost” (2013) och ”Frost II” (2019) tillsammans med Chris Buck. Det är okänt när nästa uppföljare blir klar för premiär. Men gissningsvis kommer de två nya filmerna att släppas nära inpå varann.
 
Kan du bekräfta att det är en större historia uppdelad på två filmer?
 
- Jag kan inte säga något. Men det är mycket fina grejer på gång, skrattar hon.

En längre intervju med Jennifer Lee om bioaktuella Disney-filmen ”Önskan” publiceras snart på MovieZine. Håll utkik!
 
| 6 december 2023 16:30 |