Serie

Skribent

Carl Adam Anderberg

8 januari 2016 | 20:30

En "Deadwood"-film kommer definitivt att bli av

HBO-chefen Michael Lombardo bekräftar.
"Deadwood" började sändas 2004 och fick tre hyllade säsonger på HBO, innan serien lades ner år 2006. Ända sedan dess har fans hoppats på att de vaga planer på en "Deadwood"-film som har cirkulerat ska bli sanna, trots att åren börjat gå.

I augusti skrev skådespelaren Garret Dillahunt så här på Twitter:

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Och igår, under en intervju med TV Line, berättade HBO-chefen Michael Lombardo mer och bekräftade att filmen kommer att bli av:

- David (Milch, seriens skapare) har vårt ord på att vi kommer att göra det. Han pitchade vad han tyckte att den generella historien i filmen skulle vara, och känner man David så vet man att det kan ändras. Men det kommer att bli av.

Ord och inga visor från Lombardo alltså, så alla fans av hårdkokt western kan nog börja glädjas åt att återigen få återse Seth Bullock och Al Swearengen och alla de andra färgstarka karaktärerna från den lilla gudsförgätna hålan. 

När filmen kommer att komma är oklart. David Milch arbetar just nu på andra projekt, men Lombardo säger att Milch ska börja arbeta på manuset så fort han är klar med sina andra åtaganden.

Har du sett "Deadwood"?
| 8 januari 2016 20:30 |