Film

Skribent

MovieZine

28 april 2017 | 14:35

Emilia Clarke: ”Star Wars” är mer skrämmande än ”Game of Thrones”

Skådespelerskan har minst sagt svårt att prata om sina jobb…
Som Daenerys Targaryen i megaserien ”Game of Thrones” har Emilia Clarke blivit van vid fansens och medias nyfikenhet, och att hon måste tiga om allt som sker på inspelningen.

Hennes nästa filmjobb är inte så annorlunda. Men betydligt läskigare, säger hon till The Independent. Emilia Clarke har en roll i filmen om Han Solo, men vi har inte ens fått veta vem hon spelar.

- Jag kan ärligt talat inte säga något mer än att Alden (Ehrenreich) är fantastisk, och det är häftigt att göra något på den här nivån med riktigt coola skådisar och trevliga människor. Men det är till och med mer skrämmande att tala om det än om ”Game of Thrones”.

Lucasfilm är ökänt hemlighetsfulla kring ”Star Wars”-filmerna - vi har inte ens en officiell titel på den kommande spinoffen. Clarke har dock fått läsa manuset, vilket lustigt nog är mer än vad ”Game of Thrones” tillåter. Vi kan tänka oss att det är svårare att tiga om en hemlighet när man faktiskt vet vad som ska hända i berättelsen…

Det lilla vi vet om Han Solo-filmen är att den ska följa karaktären i åldern 18-24 år. Och att den får svensk biopremiär 25 maj 2018.
| 28 april 2017 14:35 |