Film

Skribent

Viktor Eriksson

28 februari 2024 | 21:15

Efter skräckberättelsen – The Rock tar Rebecca Ferguson i försvar

"Skulle gärna få reda på vem som gjorde det här."
Svenska Rebecca Ferguson berättar i en ny intervju med Josh Smith att hon en gång vägrade jobba med en tidigare kollega efter att personen skrikit på henne under inspelningen.
 
– Jag tror att jag var så sårbar och osäker att personen skrek på mig. Men eftersom den här personen var nummer ett på dagsbeskedet (ett detaljerat schema för varje inspelningsdag) så fanns inget skyddsnät för mig. Så ingen höll mig om ryggen. Och jag gick därifrån gråtandes, säger Rebecca Ferguson och fortsätter.
 
–  Den här personen tittade på riktigt på mig inför hela inspelningsteamet och sa “Kallar du dig själv för skådespelare? Är det här vad jag har att arbeta med? Vad är det här? Och jag stod där och bara bröt ihop.
 
Rebecca Ferguson säger inte vem personen var men spekulationerna har vidtagit online kring vem det skulle kunna vara. Hugh Jackman från “The Greatest Showman”? Tom Cruise från “Mission Impossible”? Ewan McGregor från “Doctor Sleep”? Hugh Grant från "Florence Foster Jenkins"? Någon annan? 
 
En som snabbt ville ta sig ur ekvationen var däremot Dwayne “The Rock” Johnson som Rebecca Ferguson spelade mot i “Hercules” från 2014.
 
“Hatar att se detta men älskar att se henne stå upp mot skit. Rebecca var min skyddsängel skickad från himlen under vår inspelning. Älskar den kvinnan. Skulle gärna få reda på vem som gjorde det här", skriver Dwayne Johnson på X, tidigare Twitter. 
 
Rebecca Ferguson säger att nästa inspelningsdag sa hon ifrån trots att han var så rädd.
 
– Du kan dra. Jag kommer jobba med en tennisboll. Jag vill aldrig se dig igen. Och sen kommer jag ihåg att producenterna kom fram och sa “Du kan inte göra så mot nummer ett, vi måste låta den här personen vara med under inspelningen", säger Rebecca Ferguson. 
 
Istället blev lösningen att hon fick spela mot personens bakåtvända huvud. Du kan se Rebecca Ferguson själv berätta om händelsen i klippet nedan tillsammans med The Rocks inlägg. 
 
 
| 28 februari 2024 21:15 |