Spel

Skribent

Pauline Engdahl

11 juni 2018 | 23:30

E3 2018: Ubisoft gav oss ännu en underhållande presskonferens

Ubisoft var den femte stora presskonferensen på E3 i år.
 
Först ut från Ubisoft under årets E3 var "Just Dance 2019", som vanligt med ett färgglatt dansuppträdande. Detta kommer ut i oktober.
 
 
Efter detta fick vi se ännu en trailer av "Beyond Good and Evil 2" vilket var något som många hoppades på skulle visas, samt en väldigt kort smygtitt av gameplay. Även ett samarbete med Joseph Gordon-Levitts företag Hit Record avslöjades, där vem som helst alltså ska kunna vara med och bidra till spelets kreativa sida.
 
 
Härnäst kom information om "Rainbow Six Siege", och att deras antal aktiva spelare just nu ligger på 35 miljoner människor. I mitten av augusti börjar även esportligan.
 
En trailer till nya spelet "Trials Rising" kom efteråt. Man kan redan nu registrera sig för en stängd beta, och hela spelet kommer att släppas i februari 2019 till Xbox One, PlayStation 4, PC och Switch.
 
 
Även en trailer för nya "Tom Clancy's The Division 2" visades.
 
 
"Mario Rabbids + Kingdom Battle: Donkey Kong Adventure" kom därefter, med ett musikuppträdande från orkestern Critical Hit. Detta kommer att vara tillgängligt redan den 26:e juni.
 
 
Vi fick sedan två trailers till "Skull & Bones", ett spel som introducerades under förra årets E3 och som jag personligen har längtat efter. 2019 kommer det äntligen vara tillgängligt.
 
 
Efter det kom Elijah Wood ut på scenen tillsammans med direktören för Ubisoft Montreal för att berätta lite om VR-skräckspelet "Transference". Vi fick även se en trailer för detta.
 
 
Därefter kom en trailer för "Starlink: Battle For Atlas", i vilket Starfox kommer att vara med som en karaktär.
 
 
Vi fick även veta att "For Honor" nu kommer att vara gratis på uPlay i en vecka, fram till måndag den 18:e juni - så om man laddar ner det inom den tiden kommer man att få behålla det. Två trailers för uppdateringen "For Honor: Marching Fire" visades, och denna kommer att vara tillgänglig i oktober. Ett nytt spelläge, siege, kommer snart också att finnas i spelet.
 
 
Det berättades också lite om "The Crew 2" och att dess beta kommer finnas tillgänglig redan den 21:a juni på Xbox One, PlayStation 4, och PC. Det går redan nu att ladda ner det på förhand, så att man kan spela det direkt när betan startar.
 
 
Avslutningsvis så fick vi se en trailer för "Assassin's Creed: Odyssey", vilket kommer att utspela sig i antikens Grekland. Man kommer att få välja mellan att spela som antingen en manlig eller kvinnlig karaktär. Gameplay visades också, helt ur den kvinnliga spelarkaraktärens perspektiv vilket var underbart att se enligt mig. Spelet kommer att vara tillgängligt redan den 5:e oktober.
 
 
Om du vill fördjupa dig ännu mer rekommenderar jag att du tar en titt på vår matiga E3-guide där du hittar schema, tider och spekulationer.
| 11 juni 2018 23:30 |