Film

Skribent

Mats Karlsson

4 april 2018 | 21:00

Dwayne Johnson öppnar upp om bråket med Vin Diesel

Skådespelaren berättar att de gjorde upp i trailern.
Det blev mycket rubriker om Dwayne Johnsons och Vin Diesels bråk under inspelningarna av "Fast & Furious 8", men inte förrän nu känner sig Johnson mogen att berätta vad som egentligen hände.
 
Det hela började när Johnson vände sig till Instagram för att lufta sina åsikter om en motspelare han benämnde som en fjolla. Det visade sig att den berörde motspelaren var ingen mindre än Vin Diesel, som gav igen genom att ta bort en tillagd scen under eftertexterna, för Johnsons spinoff om Luke Hobbs och Deckard Shaw (Jason Statham).
 
I en lång intervju med Rolling Stone berättar Johnson vad som egentligen hände och hur framtiden ser ut för Diesel och han själv i "Fast and Furious 9".
 
- Vin och jag hade några diskussioner, där en viktig öga mot öga-händelse i min trailer är inkluderad. Det fick mig att inse att vi har vitt skilda åsikter med hur man ska göra en film och hur man samarbetar. Det tog tid innan jag kunde känna tacksamhet för det klargörandet, oavsett om vi kommer att jobba tillsammans eller inte framöver.
 
Johnson bekräftar också att de inte spelade in några scener tillsammans:
 
- Det stämmer. Vi hade inte några scener tillsammans.
 
När tidningen ställer den direkta frågan om vi kommer att få återse Hobbs i "Fast and Furious 9" svarar Johnson så här:
 
- Jag vet faktiskt inte. Nu koncentrerar jag mig på att göra spinoffen så bra som möjligt. Men jag önskar honom lycka till framöver, jag känner ingen illvilja mot honom.
 
Spinoffen Johnson nämner med arbetstiteln "Hobbs and Shaw" kommer att köra in på biograferna nästa sommar, medan "Fast and Furious 9" dröjer till 2020.
 
Tror ni att Diesel och Johnson hinner bli sams innan det blir dags för "Fast and Furious 9"?
| 4 april 2018 21:00 |