Skribent

Daniel Feldt

14 oktober 2009 | 19:10

Du och dina vänner - på MovieZine!

Något vi har tänkt på länge är ett sätt där vi kan hjälpa dig och dina vänner att samla sitt filmintresse. Hur vi kan få dig att upptäcka nya (och gamla) filmer och hur du kan dela dina åsikter om dessa med dina vänner. Vi vill att MovieZine ska vara den platsen. Nu lanserar vi vårt community!

Idag tar MovieZine ett stort steg närmare dig och dina vänner. Nej, det är inte så läskigt som det låter, vi lovar. Idag lanserar vi de nya profilsidorna där ditt och dina vänners filmintresse samlas.

Nya profilsidan - fylld med din aktivitet

På den nya profilsidan så samlas din senaste aktivitet på MovieZine. Om du har betygsatt en film, skrivit en artikelkommentar, deltagit i forumtrådar m m.

Så här ser det ut när du har...

...betygsatt en film:

...skrivit en artikelkommentar:

..."tummat upp/ned" en person:

...peppat en film:

...skrivit ett foruminlägg:

...tummat upp/ned ett videoklipp:

Du kan också presentera dig närmare genom att ange din favoritregissör, skådespelare eller favoritfilm. Fyll i ditt favoritcitat från en film och ta en flukt på alla de filmer som du har betygsatt genom tiderna.

Bli vän med andra MovieZineanvändare!

Du kan också lägga till andra MovieZine-användare som vänner. Då kan du enkelt se vad de har haft för sig på sistone. Om de har sett en ny film eller så kanske du hittar till en forumtråd som dina vänner är väldigt aktiv i. Du kan också se vilka filmer dina vänner är peppade inför, kanske t o m föreslå att ni glor på filmen tillsammans?

Hitta vänner

Vi har gjort det väldigt enkelt för dig att hitta vänner som redan finns här på MovieZine. Via ditt Facebook-konto eller kanske din Gmail-adress så kan du hitta de vänner som redan är registrerade hos oss. Skulle de inte vara medlemmar ännu så kan du bjuda in dem via Facebook.

En annan riktigt användarbar funktion med vänner på MovieZine är att du ser direkt på filmsidan vad dina vänner tyckte om den filmen. Går du t ex till "Inglourious Basterds"-sidan så ser du vad dina MovieZine-vänner satt för betyg på den.

Se vad som händer på MovieZine

På den nya sidan MovieZine LIVE så ser du i realtid vad som händer på MovieZine. Här tar alla våra medlemmar plats. Det kan vara allt från Lotta som betygsätter "Julie & Julia" med en fyra eller Peter är peppad för "Avatar". Om Nicolas skriver ett foruminlägg eller kanske Mats som kommenterar en artikel.

Ny sökfunktion

Söket på MovieZine har också fått sig ett välbehövligt lyft. Nu kan du söka efter det mesta på MovieZine. Allt från foruminlägg till skådespelare och artikelkommentarer till användare.

Guider!

Vi har förberett ett antal guider till de nya funktionerna. Ta en titt på dessa här:

Utforska din nya profilsida och meddela oss vad du tycker!

| 14 oktober 2009 19:10 |