Serie

Skribent

Alexander Kardelo

28 augusti 2023 | 08:00

”Sopranos”-skådespelerskan startar konto på OnlyFans

Hollywoodstrejken pågår för fullt, men hyran ska betalas. Drea de Matteo tar nu 15 dollar i månaden för att visa lite hud.
51-åriga Drea de Matteo är mest känd för sna roller som Adriana i HBO-dramat ”The Sopranos” och Gina i komediserien ”Joey”. Nu får fansen se en annan sida av henne - om de är villiga att betala 15 dollar i månaden.
 
Ni vet hur det är. Skådespelarstrejken pågår för fullt, men räkningarna ska betalas. Drea de Matteo skapade rubriker under helgen då hon meddelade att hon nu finns att hitta på OnlyFans, den omtalade plattformen för vuxet innehåll. Debuten kom med en ocensurerad nakenbild på de Matteo iklädd endast boots, skriver US Weekly.
 
 
Skådespelerskan är en av de första Hollywoodkändisarnas som omfamnar OnlyFans. I denna exklusiva och modiga skara finns bland annat också Bella Thorne, Denise Richards och Cardi B.
 
Emmybelönade Drea de Matteo har även medverkat i ”Desperate Housewives” och ”Sons of Anarchy”. Men hon ska ha sagt att det har blivit svårt att hitta lika bra roller som den i ”The Sopranos”.
| 28 augusti 2023 08:00 |