Tema Pride

Skribent

Oskar Möller

3 augusti 2023 | 14:00

"Drag Race"-stjärnor svingar svärd och flörtar hejvilt i Netflix "The Witcher"-special

Namnen The Vivienne och Moné X Change är välbekanta för alla  "Ru Paul's Drag Race"-fans.  Men faktum är att de två Drag Race- vinnarna (brittiska The Vivienne vann första säsongen av "Drag Race UK" och Moné delade på vinsten med Trinity the Tuck i "Drag Race All Stars 4) har en så bred appeal att Netflix använt talangerna till att promota sina serier i en serie kortfilmer.
 
Drottningarna har tidigare bland annat lärt sig samma bordsetikett som aristokratin i "Bridgerton". Men nu byts eleganta små silverbestick mot dödliga (nåja) vapen - drag queensen ska nämligen få hår på bröstet och bli till riktiga monsterdräpare!
 
Med hjälp av den tyske svärdinstruktören Wolfgang - som personligen tränade upp Henry Cavill - kommer de att möta sin livs utmaning och lära sig svärdstunts, rida på vilda mekaniska hästar och få till snygga poser framför kameran - det senare ett något mer välbekant territorium för vännerna. Med andra ord - de ska lära sig att "slay" på allvar!
 
Med en okuvlig entusiasm, oupphörligt gnabbande och skamlöst flörtande kämpar "Drag-race"-stjärnorna om titeln som bästa Witcher-queen men kan inte låta bli att kläcka ur sig en ström av vitsigheter på vägen.
 
Moné X Change och The Vivienne går all in i Netflix Witcherspecial
 
Vem går segrande ur "Witcher"-racet? Vem kläcker ur sig de bästa vitsigheterna? Vem rider hårdast? Vem vinner Wolfgangs tyska instruktörshjärta? Få reda på allt detta och ännu mer i klippet!
 
Mer av the Vivienne (och gästande Moné X Change) kan du se i Netflix serie klipp "I Like to Watch UK" på Netflix Youtube.
| 3 augusti 2023 14:00 |