Serie

Skribent

Alexander Kardelo

20 augusti 2019 | 08:00

Disney+ visar upp sin ”High School Musical”-serie

Musikaldrömmar och kärleksbekymmer: se de första bilderna från tonårsserien som släpps i höst.
Disney har släppt de första bilderna från ”High School Musical: The Series” som får streamingpremiär i höst. Serien utspelar sig 13 år efter den första filmen med Zac Efron och Vanessa Hudgens - och den är faktiskt en del av storyn.

Handlingen kommer att följa en grupp high school-ungdomar som blivit inspirerade av filmen, och ska hylla den med att sätta upp egen musikal på skolan. Nedräkningen till premiärkvällen pågår medan de har egna kärleksbekymmer att hantera.
 
 
Bland huvudpersonerna hittar vi skejtaren Ricky (Joshua Bassett), som går på audition i hopp om att vinna tillbaka sitt ex Nini (Olivia Rodrigo) som har fått rollen som Gabriella i musikalen. Men hon har redan något nytt på gång med E.J. (Matt Cornett).

- Från musiken och dansen till hysteriskt roliga referenser, det finns något här både för fansen av originalfilmerna ch de som är nya till East High, berättar Agnes Chu, innehållschef på Disney+.

”High School Musical: The Series” får premiär den 12 november, samma dag som den nya streamingtjänsten Disney+ börjar lanseras ut i världen.
| 20 augusti 2019 08:00 |