Film

Skribent

Alexander Kardelo

13 juni 2017 | 16:30

Disney släpper julig trailer till ”Olaf’s Frozen Adventure”

”Frost”-favoriterna är tillbaka på bioduken redan i vinter.
Om väntan på ”Frost 2” känns lång (biopremiär julen 2019), kommer här goda nyheter från Walt Disney! I vinter har den animerade ”Olaf’s Frozen Adventure” premiär.

Kortfilmen följer snögubben Olaf som vill se till att julen blir perfekt för Anna, Elsa och Kristoff. I den 21 minuter långa historien hinns det också med fyra nyskrivna sånger. De engelska rösterna görs som sist av Josh Gad, Kristen Bell, Idina Menzel och Jonathan Groff. 
 
 
- Folk glömmer att den första filmen utspelade sig under sommaren. Det här är egentligen den första julen som tjejerna firar ihop. Men de inser att, eftersom de var åtskilda så länge, så har de inga jultraditioner, förklarar Disney/Pixar-chefen John Lasseter för EW.com.

- Det gör Olaf ledsen, så han och renen Sven ger sig ut i Arendelle för att hitta den finaste familjetraditionen åt Anna och Elsa.
 
”Olaf’s Frozen Adventure” visas på amerikanska biografer ihop med Pixar-filmen ”Coco” från den 22 november. Det är tyvärr inte klart om och när svensk publik får se den.
| 13 juni 2017 16:30 |