Serie

Skribent

MovieZine

28 juni 2023 | 11:15

"Futurama" bland höjdpunkterna på Disney+ i juli 2023

Efter 10 års uppehåll gör "Futurama" äntligen comeback! Spana in trailern till säsong 11, och alla andra höjdpunkter på svenska Disney+ i juli.
Om nya avsnitt av "Futurama" inte lockar, vad sägs om att ge animerade "Kizazi Moto" en chans? Här får morgondagens animatörer visa upp sina alster med tio unika berättelser om framtidens Afrika.
 
Den som väntar på "The Bear" får däremot vänta lite till, först i början av augusti kommer den andra säsongen - då serveras vi å andra sidan alla avsnitt på en gång.
 
Läs mer om månadens höjdpunkter på Disney+ nedan.
 
 

Kizazi Moto: Generation Fire (säsong 1) - 5 juli

 
Actionspäckad, animerad sci-fi-antologi. Här presenteras tio framtidsvisioner från Afrika inspirerade av kontinentens olika historier och kulturer. Serien är producerad av Oscars-vinnaren Peter Ramsey ("Spider-Man: Into the Spider-Verse") och består av kortfilmer skapade av en ny generation animeringsregissörer som delar berättelser och unika visioner av nya världar med avancerad teknologi, aliens, andar och monster. Så här har du aldrig sett Afrika förut.
 
 

The Secrets of Hillsong (säsong 1) - 12 juli

 
FX-serien "The Secret of Hillsong" är en dokumentär i fyra delar som baseras på Vanity Fairs avslöjanden om kyrkans stora skandaler. Serien innehåller de första intervjuerna med pastorerna Carl och Lara Lentz, sedan de blev avstängda från den kyrka som under många år hade musiker, skådespelare, atleter och andra kändisar bland sina anhängare. Med färsk rapportering och analyser från journalister, historiker och beslutsfattare når serien bortom de sensationella rubrikerna för att undersöka kyrkans väl dolda missförhållanden.
 
 

Futurama (säsong 11) - 24 juli

 
Efter ett tioårigt uppehåll återvänder nu äntligen "Futurama2 med dess fulla originalbesättning och satiriska anda intakt. De tio helt nya avsnitten av den elfte säsongen har något för alla. Nya tittare kommer att kunna börja se serien härifrån, medan långvariga fans får veta vad som hänt kring de tidigare mysterierna – inklusive utvecklingen i den episka kärlekshistorien mellan Fry och Leela. Samtidigt har en helt ny pandemi kommit till stan och besättningen utforskar framtidens vacciner, bitcoins, cancelkultur och streaming.
 

Fler premiärer på Disney+ i juli:

 
5 juli
The Watchful Eye (säsong 1)
 
8 juli
Bleach: Thousand-Year Blood War (Part 2)
 
12 juli
Bluey (nya avsnitt av säsong 3)
The Company You Keep (säsong 1)
 
19 juli
Nya äventyr med Nalle Puh (säsong 1-4)
What We Do In the Shadows (säsong 4)
 
26 juli
American Dad (säsong 19)
How I Met Your Father (säsong 2b)
Locked Up Abroad (säsong 12)
 

Det här kommer på Disney+ under 2023:

 
• The Bear (säsong 2) - 2 augusti
• Only Murders in the Building (säsong 3) - 8 augusti
• High School Musical: The Musical: The Series (säsong 4) - 9 augusti
• Star Wars: Ahsoka - premiär 23 augusti
• Loki (säsong 2) - 6 oktober
• Echo - premiär 29 november
• Welcome to Wrexham (säsong 2) - senare 2023
• Culprits - senare 2024
| 28 juni 2023 11:15 |