Serie

Skribent

Alexander Kardelo

10 juli 2023 | 11:37

Disney+ satsar på mer asiatiskt innehåll - och mer BTS

Det populära koreanska popbandet kommer få en egen dokumentärserie inom kort - "BTS Monuments: Beyond The Star".
Streamingtjänsten Disney+ växlar upp och satsar på ännu mer asiatiskt innehåll under det kommande året, skriver Deadline.
 
Ett av deras nyutannonserade projekt är "BTS Monuments: Beyond The Star", en dokumentärserie som följer det enormt populära koreanska pojkbandet. Serien kommer blicka tillbaka på hur de tagit världen med storm under de senaste nio åren.
 
På gång är också kriminaldramat "The Worst of Evil", som utspelar sig i Seoul år 1990 där en polis rekryteras för att stoppa ett kriminellt gäng.
 
Anime-fans får hålla utkik efter de nya serierna "Tokyo Revengers: Teknik Arc" och "Dragons Of Wonderhatch" - den senare är en anime/live-action-mix.
 
 
Redan 9 augusti börjar koreanska dramaserien "Moving" att sändas. Här ska det handla om en grupp individer med superkrafter, sm är på flykt både undan regeringen och en mystisk lönnmördare.
 
Disney har redan släppt ett 20-tal asiatiska titlar sedan 2022, och visar inga tecken på att sakta ned:
 
- Den första vågen av vårt asiatiska innehåll blev en stor framgång och vi kommer bygga vidare på det med exceptionella historier under andra halvan av 2023 och framåt, kommenterar studion.
| 10 juli 2023 11:37 |