Film

Skribent

Alexander Kardelo

15 augusti 2021 | 09:25

Hörde jag uppföljare? Disney planerar redan för ”Free Guy 2”

TV-spelsfilmen med Ryan Reynolds ser ut att bli helgens populäraste biopremiär. Inte konstigt att studion redan vill ha ”Free Guy 2”.
Actionkomedin ”Free Guy” har knappt hunnit gå upp på bioduken innan producenterna ser alla potentiella dollartecken som en tvåa skulle kunna inbringa. Enligt skådespelaren Ryan Reynolds har ”Disney officiellt bekräftat att de vill ha en uppföljare”.
 
 
I ”Free Guy” spelar Reynolds rollen som Guy, en icke-spelbar bakgrundskaraktär i det enormt populära actionspelet Free City. Men när han möter sina drömmars kvinna på gatan börjar Guy att utveckla ett eget medvetande och en fri vilja. (Ironiskt nog har filmen flera skämt om hur cyniska storföretag hellre satsar på hjärndöda uppföljare än något eget och originellt.)

Regissören Shawn Levy berättade nyligen för oss på MovieZine att det finns ”häftiga idéer” för ”Free Guy 2”.

- Det finns definitivt idéer för en väldigt häftig uppföljare, men det beror på om det finns en publik som är villig att ta sig till biograferna för att se en påkostad originalfilm. "Free Guy" är unik eftersom det inte är en uppföljare eller en franchise, utan en ny berättelse.
 
 
Har du sett "Free Guy" på bio? Sugen på en fortsättning? Tyck till nedan.
| 15 augusti 2021 09:25 |