Film

Skribent

Alexander Kardelo

18 september 2023 | 13:00

Bioaktuella "Meg 2: The Trench" går nu att se hemma

Jason Statham vs nya jättehajar! Nu simmar en av sommarens stora biofilmer in på video-on-demand.
Det här blir en stor vecka för fans av Jason Statham. Inte nog med att "Fast X" släpps på digitala tjänster och "Expend4bles" kommer snart på bio - även "Meg 2: The Trench" har just fått sin VOD-premiär.
 
Bara några veckor efter biopremiären kommer den nya, actionpackade hajskräckisen ut på tjänster som SF Anytime, Viaplay Store, Itunes och överallt där du hittar köp- och hyrfilmer. I dagsläget går den dock bara att köpa för ca 199 spänn - du kan sannolikt hyra filmen något billigare inom 2-3 veckor.
 
 
Jason Statham är tillbaka i rollen som Jonas Taylor, som leder ett researchteam på djupa vatten. Nu stöter de på flera enorma megalodon-hajar som borde ha varit utdöda sen länge...
 
"Meg 2: The Trench" är uppföljaren till 2018 års underhållande "The Meg", som nådde otippade framgångar med biointäkter över 500 miljoner dollar. Tvåan gick hyfsat och har nu spelat in 390 miljoner dollar, men mottagandet bland både fans och publik var svalare den här gången.
 
"Ett stort sömnpiller", tyckte MovieZines recensent. "Det vi lämnas med är en B-film som varken är tillräckligt bra eller dålig nog för att underhålla." Med andra ord, se den på egen risk...
 
Uppdatering: Den 29 september blir det också streamingdebut för "Meg 2" på HBO Max.
| 18 september 2023 13:00 |