Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

2 april 2024 | 06:00

Digitalpremiär: I nya hajfilmen "No Way Up" är du fast på ett flygplan - på havets botten

Är du rädd för hajar? Bra. Flygrädd? Ännu bättre.
I "No Way Up" kombineras det värsta av två världar; flygolyckor och hajar. Ett gäng passagerare får kämpa för glatta livet när deras plan störtar ner i havet och sjunker hela vägen till havsbotten. I luftfickan som uppstår får dessa karaktärer kämpa mot hungriga hajar som lockas till det nyanlända flygplanet och dess mumsiga innehåll. 
 
Det är ju en smått perfekt idé för en någorlunda underhållande b-film, och lyckas man få till kombinationen flygolycka och hajar kan man låta fantasin flöda fritt för olika spännande scenarios. Regissören Claudio Fäh har tidigare gjort tv-serien "Wilder" och vikingarullen "Northmen: A Viking Saga" och i rollerna syns Phyllis Logan ("Downton Abbey"), Sophie McIntosh ("Brave New World") och Jeremias Amoore ("Zero Chill"). 
 
Nu har filmen just fått svensk digitalpremiär vilket innebär att den kan hyras/köpas på SF Anytime och liknande tjänster. En vänlig varning är dock på sin plats då filmen sitter på klena 32% på filmkritikersidan Rotten Tomatoes för tillfället. Spana in trailern: 
 
 
Vad tycker du om "No Way Up"? Kommentera nedan. 
| 2 april 2024 06:00 |