Film

Skribent

Alexander Kardelo

31 januari 2017 | 21:00

Diego Luna kan bli Scarface

Samtidigt lämnar Antoine Fuqua filmen för att fokusera på ”The Equalizer 2”.
Stackars Scarface. Efter flera år har Universal ännu inte lyckats behålla en regissör länge nog för att få till nyinspelningen. Nu har projektet stött på ännu mer trubbel, när Antoine Fuqua kliver av registolen.

Fuqua väljer att istället regissera uppföljaren till ”The Equalizer”, för att han uppenbarligen inte kan prioritera rätt. Universal har dock redan börjat träffa nya regissörer, så ”Scarface” kan förmodligen snart vara på banan igen - och kanske faktiskt börja filma till slut?

”Boardwalk Empire”-skaparen Terence Winter har skrivit det senaste manusutkastet. Filmen kommer att bygga en ny historia om en immigrant som klättrar i den amerikanska undre världen, på samma sätt som filmerna ”Chicagos siste gangster” från 1932 och ”Scarface” med Al Pacino från 1983 skilde sig åt. Den här gången kretsar handlingen kring en mexikan i Los Angeles.

Variety rapporterar samtidigt att huvudrollen är tillsatt. Enligt källor är det Diego Luna (känd från ”Rogue One”) som tar över den ikoniska rollen som gangster på uppgång.
| 31 januari 2017 21:00 |