Film

Skribent

Alexander Kardelo

12 april 2024 | 07:35

Dev Patel kan få roll i nya "Jurassic World"

Scarlett Johansson är redan ombord när filmserien får en nystart.
Arbetet med en sjunde "Jurassic World" är i full gång. Ska det bli Dev Patel som får göra Scarlett Johansson sällskap i dino-rullen?
 
Det ryktas om att den brittiske skådespelaren diskuterar med Universal om en roll i blockbustern. Vem han ska spela är inte känt. Han skulle isåfall bli den andra att komma ombord. Rapporten kommer från Hollywood-insidern Daniel Richtman.
 
Det kan bli ett spännande nytt karriärsteg för den skicklige Patel, som undvikit storfilmer sedan "Avatar: The Last Airbender" floppade. Han är annars just nu bioaktuell både som regissör och actionstjärna i ösiga hämndfilmen "Monkey Man".
 
För några veckor sedan bekräftades ett annat rykte som MovieZine var bland de första att skriva om - att Scarlett Johansson ska medverka. Även hennes roll hålls hemlig för närvarande.
 
 
Nästa "Jurassic"-film har beskrivits som början på en ny era, och kommer sannolikt påbörja en ny historia med helt nya karaktärer. Så länge vi får vår dos av ilskna T-rexar och velociraptorer så är jag nöjd... Regissören som får den äran är Gareth Edwards (känd för "Rogue One" och "The Creator").
 
| 12 april 2024 07:35 |