Film

Skribent

MovieZine

4 september 2020 | 10:00

Det spökar i trailern till "Nelly Rapp - Monsteragent"

Barnvänlig monsterskräckis med biopremiär den 23 oktober.
Nelly och hennes hund London ska tillbringa höstlovet hos sin morbror Hannibal. Men det visar sig att Hannibal inte lever det lugna liv som hon trott – han är en monsteragent! Nelly är snart omgiven av vampyrer, spöken, varulvar och Frankensteinare och dras in i ett gastkramande äventyr där allt hon tidigare trott på sätts på prov.

I dagarna släpptes en ny trailer till höstems familjefilm "Nelly Rapp - Monsteragent" - av allt att döma väntar en välgjord, småläbbig och humorspäckad äventyrsfilm för den yngre publiken. Kolla in:
 
 
19 böcker har hittills getts ut om Nelly Rapp - monsteragenten som med “Lugn, Lärdom och List” skyddar människor från monster och monster från människor - författade av Martin Widmark och illustrerade av Christina Alvner.

I rollerna ser vi Matilda Gross som Nelly, Johan Rheborg som Hannibal, Marianne Mörck som Lena-Sleva samt Björn Gustafsson och Lily Wahlsteen som två nyskrivna karaktärer.

För regi står Amanda Adolfsson ("Unga Sophie Bell") och manus skrevs av Sofie Forsman ("Bamse och häxans dotter"). Filmen får biopremiär den 23 oktober, lagom till Halloween.
| 4 september 2020 10:00 |