Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 november 2017 | 00:30

Det nya YouTube-klippet alla "Stranger Things"-fans måste se är här!

"Stranger Things"-duon Gaten Matarazzo och Joe Keery svarar nämligen på internets mest eftersökta frågor om serien, i ett nytt underhållande YouTube-klipp.
För drygt två veckor sedan ställde vi frågan; "Blir "Stranger Things" bättre eller sämre på skånska?". Med hjälp av ett väldigt underhållande YouTube-klipp, gick det nämligen att få en inblick i hur det hade kunnat se ut - om serien hade haft skånska huvudrollsinnehavare.  
 
Under den andra säsongen av "Stranger Things" teamar Gaten Matarazzo och Joe Keery upp, vilket ledde till några oförglömliga scener mellan deras båda karaktärer. I ett nytt klipp, som släpptes i Wireds YouTube-kanal under tisdagen, visar det sig att de båda skådespelarna har en lika grym kemi även utanför den lilla "Stranger Things"-orten Hawkins gränser.
 
 
Konstigt nog verkar inte frågan om det hade blivit en bättre serie på skånska, vara en av de mest eftersökta frågorna. Vi får däremot veta om "Stranger Things" baseras på verkliga händelser, samt huruvida serien är "ren" - eller inte?
 

Läs också: 8 underbara filmreferenser i "Stranger Things" säsong 2

 
Det känns som att jag hade kunnat sitta och titta på Matarazzo och Keery i flera timmar utan att sluta le, de verkar verkligen ha hittat varandra. Håller du med? Kommentera gärna nedan!
| 22 november 2017 00:30 |