Film

Skribent

MovieZine

6 maj 2016 | 21:00

Det här handlar "The Mummy" om

En officiell synopsis har släppts.
Universals monsteruniversum kickade igång med den rätt ljummet mottagna "Dracula Untold", och nästa år kommer "The Mummy". Tom Cruise axlar huvudrollen som någon typ av militärsnubbe och Sofia Boutella spelar själva mumien.

Nu har en officiell synopsis släppts, och den lyder:

"Trots att hon legat säkert begravd i en krypta djupt under den oförlåtande öknen, vaknar en uråldrig drottning (Sofia Boutella från "Kingsman: The Secret Service" och "Star Trek Beyond") vars öde orättvist togs ifrån henne, upp i modern tid, och hon tar med sig all hennes illvilja som vuxit i tusentals år tillsammans med hemskheter som går bortom mänsklig förståelse. Från de svepande sanddynerna i Mellanöstern till gömda labyrinter under dagens London kommer "The Mummy" besitta en överraskande intensitet och känsla av förundran och spänning i en fantasifull ny version som utspelar sig i en ny värld av gudar och monster."

Alex Kurtzman regisserar filmen som får premiär den 24:e mars år 2017. Russell Crowe ryktas dyka upp i rollen som Dr. Jekyll & Mr. Hyde, men inget är bekräftat på den fronten än så länge.
| 6 maj 2016 21:00 |