Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

23 juni 2018 | 22:00

Det första lyckliga "Game of Thrones"-bröllopet har gått av stapeln

Det verkar faktiskt dessutom som att alla på plats har överlevt helgens fina "Game of Thrones"-bröllop.
Kit Harington och Rose Leslie (som du nu kan se i "The Good Fight") möttes under inspelningarna av "Game of Thrones" där deras båda karaktärer (John Snow och Ygritte) blev ett par. Som alltid när det kommer till kärlek i "Game of Thrones", slutade deras tid tillsammans allt annat än lyckligt. 
 
Men nu under midsommarhelgen har de båda skådespelarna, som även blev ett par vid sidan av serien, äntligen bytt ringar med varandra och gift sig - i ett slott i Skottland. Vi brukar sällan rapportera något kring skådespelares privatliv här på MovieZine... men när jag tittar på bilderna från bröllopet så kan jag bara inte hjälpa det - jag måste dela med mig. Särskilt med tanke på att jag alltid hoppades att Ygritte och John skulle få ett lyckligt slut i serien, nu får åtminstone skådespelarna det privat.
 
Vi rapporterade även i slutet av 2017 om att den sista säsongen av "Game of Thrones" skulle försenas något ytterligare. Anledningen var att alla ur produktionen skulle få ledigt för att gå på helgens bröllop. Vilket förhoppningsvis innebär att det från och med nu inte blir några fler avbrott i produktionen, så vi kan få ta del av den sista säsongen så snart som möjligt!
 
 
Tror du att Kit Harington överlever den sista säsongen av "Game of Thrones" - och blir du lika glad av bröllopsbilderna som jag? Kommentera gärna nedan!
| 23 juni 2018 22:00 |