Film

Skribent

Alexander Dunerfors

19 september 2014 | 08:05

Det är bekräftat: "Deadpool" blir film

Internet-fansens böner blev hörda. Ryan Reynolds Marvelkaraktär dyker upp på bio igen år 2016.
Det går äntligen framåt för 20th Century Fox och Marvel Comics filmatisering av "Deadpool". Studion har satt premiärdatumet till 12 februari 2016, och förhandlar med Ryan Reynolds om att komma tillbaka till rollen som legosoldaten Wade Wilson.

Karaktären som dök upp för första gången i "X-Men Origins: Wolverine" har varit aktuell för en spinoff ända sedan dess, men oklarheter kring främst filmens budget och åldersgräns har satt käppar i hjulet för projektet. Det senaste vi hört är att "Deadpool" får nöja sig med en budget på 50 miljoner dollar, småpengar i superhjältevärlden, men kommer däremot kunna bli den första Marvelfilmen med R rating (barnförbjuden alltså). Vilket förstås låter lovande!


För några veckor "läckte" regissören Tim Millers testklipp med Ryan Reynolds som Deadpool, och kommentarerna på nätet visade sig ha gett filmen en skjuts. 

- Filmen har legat i limbo ett tag. Men klippet fick en sådan överväldigande reaktion att vi insåg vi inte var galna som älskade karaktären. Det är intressant att se internets styrka, helt otroligt faktiskt, säger skådespelaren i en intervju.

Vad säger ni om dessa nyheter? Ska ni se eller skippa "Deadpool"? Kommentera nedan.
| 19 september 2014 08:05 |