Serie

Skribent

Viktor Eriksson

15 mars 2024 | 16:30

”Desperate Housewives”-stjärnan får 500 miljoner kronor av Jeff Bezos

Pengarna kommer att användas i Eva Longorias välgörenhetsarbete som har som mål att hjälpa personer med latinsk bakgrund.
Amazons grundare Jeff Bezos har delat ut ett pris på 100 miljoner dollar, motsvarande över en miljard kronor, till skådespelerskan Eva Longoria och amiralen Bill McRaven, rapporterar The Hollywood Reporter.
 
Eva Longoria är känd för tv-serien “Desperate Housewives” medan Bill McRaven är känd för att ha organiserat den militära specialoperationen som dödade Usama bin Ladin.
 
Jeff Bezos “Courage and Civlity”-pris har delats ut årligen sedan 2021 och pengarna i det ska användas till att hjälpa folk i nöd. Under 2012 grundade Eva Longoria stiftelsen Eva Longoria Foundation som har det uttalade målet att hjälpa personer med latinsk bakgrund att få en bättre framtid genom utbildning och företagande.
 
Bill McRaven har i sin tur lett initiativet “Preservation of the Force & Family” som har som mål att säkra mentalt, spirituellt och fysiskt välmående för personer med koppling till den amerikanska militären samt deras familjer.
| 15 mars 2024 16:30 |