Film

Skribent

Alexander Kardelo

10 november 2017 | 16:30

Denis Villeneuve bekräftar James Bond-ryktet

Regissören bakom ”Blade Runner 2049” är sugen på att tackla 007.
Om två år, i november 2019, är det tänkt att nästa James Bond-film ska dyka upp på bio. Vem som regisserar är dock fortfarande hemligstämplat.

Kanadensiske talangen Denis Villeneuve är en av dem som nämnts i media, och nu bekräftar han att han diskuterat jobbet med producenterna och Daniel Craig själv:

- Jag vet inte hur det blir, men Daniel Craig är en väldigt inspirerande skådespelare. Vi har haft lite kontakt. Just nu är jag upptagen med att göra ”Dune”, men att få privilegiet att jobba med honom vore en dröm. Att få jobba med en Bond-film vore ett nöje. Allt handlar om timing, antar jag.

Tyvärr låter det som att den 25:e Bondfilmen får klara sig utan Villeneuve bakom kameran, iallafall om de vill få ut den som planerat år 2019. Det känns dock mycket lovande att han är sugen på ett 007-äventyr - vi håller tummarna!

Tidigare rykten från Deadline har också nämnt Yann Demange ("71") och David Mackenzie ("Hell or High Water") som tänkbara regissörer.

Villeneuves erfarenhet av ursnygga actionthrillers med mörka och oväntade twistar skulle göra honom perfekt för en James Bond-film. Om inte han, så finns ju alltid Christopher Nolan att hoppas på…
| 10 november 2017 16:30 |