Serie

Skribent

Fredrik Adolvsson

10 januari 2024 | 10:00

Denis Leary drar till Netflix med "Dead to Me"-skaparens nya serie

Den nya serien heter "No Good Deed" och utlovar mer mörk humor.
Den populära Netflix-komedin "Dead to Me", om vänskapen mellan två kvinnor spelade av Christina Applegate ("Våra värsta år") och Linda Cardellini ("Nollor och nördar") tog (i hyfsat vanlig Netflix-ordning) slut efter tre säsonger.
 
Men det verkar inte föreligga några bittra känslor mellan streamingtjänsten och seriens skapare, Liz Feldman, eftersom de bägge komme återförenas i en ny serie inom samma genre.
 
Den nya, mörka komediserien har fått titeln "No Good Deed" och kommer (enligt den officiella beskrivningen) följa tre mycket olika familjer som tävlar om att köpa samma villa i spansk 1920-talsstil som de tror kommer att lösa alla deras problem. Men som säljarna redan har upptäckt kan drömhuset ibland bli en total mardröm.
 
Komikern och skådespelaren Denis Leary ("Rescue Me", "Demolition Man") är det senaste tillskottet till serien och kommer spela en före detta kriminell som blivit desperat efter att en olycka fick honom falla av nykterhetsvagnen, och de effekter det haft på hans privatliv.
 
Det är sedan tidigare känt att rollilistan fyllts med namn som Ray Romano ("Alla älskar Raymond"), den tidigare nämnda Linda Cardellini ("Dead to Me"), Luke Wilson ("The Royal Tenenbaums", "Stargirl") och Teyonah Parris ("WandaVision", "The Marvels"). 
 
Premiärdatum för "No Good Deed" är ännu okänt.
 
| 10 januari 2024 10:00 |