Spel

Skribent

Viktor Jerner

31 oktober 2017 | 07:40

Brutala nya trailern till "The Last of Us 2" är en briljant kortfilm

Håll i hatten säger jag bara.
Under rådande Paris Game Week släpptes en ny trailer till ett av de mest efterlängtade spelen på länge, "The Last of Us Part II", uppföljaren till Sonys och Naughty Dogs emotionella succéspel som utspelar sig i en postapokalyptisk zombie-värld.
 
MovieZine har tidigare listat allt vi hittills vet om spelet och dess upplägg men nu har alltså en purfärsk trailer landat, en trailer som lika gärna kan ses som en sorts kortfilm i den här uppbyggda världen. Förbered dig på riktigt starka, grafiska bilder och kolla in nedan: 
 
 
Även om jag personligen inte har spelat föregångaren till det här spelet (äger bara en Xbox och "The Last of Us" är PlayStation-exklusivt) har jag hört oerhört mycket bra om det från alla håll och den här trailern får mig att vilja spela det till varje pris. Grafiken och atmosfären är verkligen att dö för och jag älskar att den fungerar som en liten enskild berättelse för oss som inte riktigt är helt med på tåget än. 
 
Man får onekligen lite "The Walking Dead"-vibbar av trailern också, och då menar jag när den serien var på sin topp för ett antal år sedan. Våldet är på en riktigt vågad nivå och redan här, med några minuters tid till förfogande, börjar jag ömma för karaktärerna och världen. En fenomenal trailer, med andra ord.
 
BONUS! Neil Druckmann, som är spelets creative director, pratar om uppföljarens inriktning:
 
 
"The Last of Us Part II" har inget spikat releasedatum än, men är du lika sugen som mig på att få lägga vantarna på det?
| 31 oktober 2017 07:40 |