Film

Skribent

Oskar Möller

3 augusti 2023 | 01:00

"Scream 7" lämnar över den blodiga kniven till en ny regissör

Matt Bettinelli-Olpin and Tyler Gillett lämnar över den långlivade slasherskräckisen till "Freaky"-regissören Christopher Landon
 De två tidigare delarna i serien (femman och sexan) har regisserats av Matt Bettinelli-Olpin and Tyler Gillett som lyckades tillföra nytt piggt blod till genrén. Med spännande nya karaktärer att fokusera på i form av systrarna Sam och Tara (spelade av Melissa Barrera och Jenna Ortega) har serien föryngrats för att tilltala den målgrupp som alltid varit dess tänkta huvudfokus.
 
Åren går men - Ghostfaces blodtörst består.  Filmerna lekte alltid självmedvetet med publikens förväntningar. De nyaste installationerna blandade gamla favoriter (Courtney Cox) spektakulära dödsfall (ni vet vilket) och nördiga referenser (självrefererandet kan snart fylla ett eget lexikon) till en trevlig brygd.
 
 "Scream VI"  lämnade lilla Woodsboro och utspelade sig i New Yorks storstadskvarter
 
Men nu är det alltså dags för en ny förmåga att ta över taktpinnen och den går till "Freaky"-regissören Christopher Landon enligt The Wrap.
 
Komedislashern från 2020 med Kathryn Newton och Vince Vaughn i huvudrollerna påminde faktiskt en hel del om "Scream" i sina mest campiga ögonblick. Landon har tidigare även regisserat småroliga "We have a ghost" med Anthony Mackie och David Harbour liksom en "Paranormal Activity"-rulle.
 
Här är regissörens reaktion på Twitter öh..... X  inför att  regissera den nya filmen:
 
 
Tror ni att "Scream 7" kommer att bli bättre eller sämre än föregångarna?
| 3 augusti 2023 01:00 |