Film

Skribent

Anders Eklöf

3 augusti 2021 | 08:29

Den nya "Teenage Mutant Ninja Turtles"-filmen har fått sina manusförfattare

Om det blir en fortsättning på "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows" är dock högst oklart.
För några år sedan gick den nya ledningen på Paramount ut med att en ny film om de muterande tonårssköldpaddorna är på gång - trots att den förra, "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows" floppade rätt rejält. 
 
Nu vet vi att bröderna Casey och Colin Jost ska skriva manuset till filmen, skriver sajten Variety. Colin är en av manusförfattarna på "Saturday Night Live" och har skrivit och medverkar i filmen "Worst Man", tillsammans med Pete Davidson. 
 
Michael Bay återvänder som producent tillsammans med Andrew Form, Brad Fuller, Scott Mednick och Galen Walker.
 
Det är högst oklart om den nya "Teenage Mutant Ninja Turtles"-filmen är tänkt som en fortsättning på "Out of the Shadows" från 2016 eller om det blir en reboot, men Paramount verkar helt klart se potential i sin populära franchise. Seth Rogen arbetar nämligen även med en animerad film om sköldpaddorna, tillsammans med Paramount och Nickelodeon. 
 
"Teenage Mutant Ninja Turtles" började som en serietidning på 80-talet av Peter Laird och Kevin Eastman, som senare blev en populär tecknad tv-serie och live action-filmer. Handlingen går ut på att fyra muterade sköldpaddor tränas till ninjor under råttan Splinter, som kämpar mot de futuristiska skurkarna Strimlaren och Krang från Dimension X. 
 
Vad tycker du om de tidigare Michael Bay-producerade "TMNT"-filmerna? 
| 3 augusti 2021 08:29 |